fastshare
Resident Evil 2
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Příspěvků: 3354
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 19 úno 2019, 07:38





Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Pravidla fóra







Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
 Resident Evil 2 
Autor Zpráva
Private
Private

Registrován: 17 bře 2009, 11:45
Příspěvky: 4
Příspěvek Resident Evil 2

Ahoj,
nenašla by se prosím nějaká dobrá duše, která by dokázala poradit?
Nedaří se mi tuhle hru rozchodit na win 10......
Po instalaci a použití craku (jak základního, tak fixu právě pro win 10 a win8)
Naskočí jen černá obrazovka která asi tak do pěti vteřin zmizí a nic se neděje :o(((
Ani chybu to nevyhodí prostě nic.......vrátí se to zpátky do win a ticho po pěšině.
Jinak ovladače aktualní a nainstalováno na systémový disk do program files x86.....
Kdyby někdo věděl jak tento problém odstranit, budu vděčný ;o)
Hezký den přeji...

Jo a spustit jako správce rovněž bez úspěchu :(
Ten samý problém.....


08 úno 2019, 08:56
Profil
Corporal
Corporal

Registrován: 17 kvě 2009, 15:19
Příspěvky: 53
Příspěvek Re: Resident Evil 2

c++ 2017 ve složce se hrou redist .,jakou maš sestavu ? mě běžel ok i bez crackfixu win 10 1803 bez uac a všeho dalšího bordelu

zkuš ještě instalnout jinam přimo na C:games nebo tak ,.program files muže chtít další opravnění ,.zkusit vypnout antivir nebo určitě smart screen ,,defender atd pokud maš zaplý --win nastavení update ,,zabezpečení


09 úno 2019, 12:48
Profil
Private
Private

Registrován: 17 bře 2009, 11:45
Příspěvky: 4
Příspěvek Re: Resident Evil 2

Ahoj
Diky za snahu, ale nic z toho nepomohlo......
Asi si to proste nezahraju :o(
Jinak sestava je:
i5 3570
Gtx 1050ti
16GB ram
Deska nejakej Gigabite.....

Vsechy hry slapou a vzdycky slapaly uplne bez problemu....


09 úno 2019, 16:17
Profil
Private
Private

Registrován: 09 srp 2008, 20:18
Příspěvky: 2
Příspěvek Re: Resident Evil 2

Změň jazyk zobrazení systému Windows z češtiny na angličtinu. Mně to pomohlo....


12 úno 2019, 20:04
Profil
Private
Private

Registrován: 17 bře 2009, 11:45
Příspěvky: 4
Příspěvek Re: Resident Evil 2

Díky moc všem za ochotu pomoc!
Vyzkoušel jsem všechno možný a už jsem byl smířenej s tím, že si to prostě nezahraju a nezavzpomínám si na pubertální léta u PS.....
Nakonec ovšem zafungovala rada od SLIKA ;-)
Tohle by mě v životě nenapadlo.....
Kdyby někdo náhodou věděl, proč to funguje po změně jazyka, rád se přiučím :D
Takže ještě jednou díky!!!!


13 úno 2019, 16:07
Profil
Private
Private

Registrován: 09 srp 2008, 20:18
Příspěvky: 2
Příspěvek Re: Resident Evil 2

Nemáš zač. Také sám nevím. :D Tuto radu jsem našel na nějakém foru a také jsem tomu moc nevěřil a az moje zoufalost mě donutila to vyzkoušet a hle ono to funguje. :D


14 úno 2019, 06:29
Profil
Corporal
Corporal

Registrován: 17 kvě 2009, 15:19
Příspěvky: 53
Příspěvek Re: Resident Evil 2

sotola píše:
Díky moc všem za ochotu pomoc!
Vyzkoušel jsem všechno možný a už jsem byl smířenej s tím, že si to prostě nezahraju a nezavzpomínám si na pubertální léta u PS.....
Nakonec ovšem zafungovala rada od SLIKA ;-)
Tohle by mě v životě nenapadlo.....
Kdyby někdo náhodou věděl, proč to funguje po změně jazyka, rád se přiučím :D
Takže ještě jednou díky!!!!

hlavně že funguje :) .,ale je to divný mě šlape i ted na 1809 v pohodě nic nenastavuju :D jedinej bug je dx12 a využití vram v menu ukazuje kraviny .,na max 12gb a hra běží uplně v poho na max 6.5gb pro fullhd na plno při 60 ,dohrano ,,naprostá parada i když klasika byla taky něco :D


15 úno 2019, 14:32
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru









StahovaniZaSMS Pizza Modena MP3 free download